19/9/11

Acte de benvinguda als alumnes d'intercanvi que s'incorporen aquest curs a la UIB

556 alumnes participaran en els programes internacionals de mobilitat universitària durant el curs 2011-12

La doctora Catalina N. Juaneda, vicerectora d'Internacionalització i Cooperació de la UIB donarà la benvinguda als 184 alumnes d’intercanvi estrangers i de la resta d’universitats espanyoles que estudiaran aquest curs acadèmic a la UIB. Amb aquest acte de benvinguda també es donarà el sus al programa de benvinguda i orientació per a aquests estudiants d’intercanvi, que ha organitzat el Servei de Relacions Internacionals de la Universitat.

Els estudiants participaran durant cinc dies en un programa d’activitats que els facilitarà la seva incorporació a la UIB. El programa preveu, entre d’altres, visites guiades a les instal·lacions de la Universitat, presentacions dels cursos de català i castellà i visites guiades a Palma, a Sóller i al Port de Sóller.

Aquests alumnes d’intercanvi arriben a la UIB procedents d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, i s’hi incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com els programes PAP-ERASMUS o SICUE-Sèneca, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.

Enguany es preveu la participació de 556 alumnes en els diferents programes d'intercanvi. D'aquests alumnes, 372 són estudiants de la UIB que s'incorporaran a altres universitats, i 184 són els alumnes d'altres universitats que s'incorporaran a la UIB.

Dossier de premsa

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario